• Parc la selva de l'aventura

    Parc la selva de l'aventura

    Circuits lúdics a dalt dels arbres
  • Team coaching

    Team coaching

    Per aprendre des de l'experiència a distingir entre el treball en Grup i el treball en Equip
Castell de Montsoriu, la residència dels Cabrera

A peu o en BTT al castell de Montsoriu i Visita guiada

A peu, en BTT o en bici elèctrica al castell de Montsoriu. A continuació visita guiada per descobrir l’encant del castell medieval. El castell de Montsoriu és una de les fortaleses medievals més notables de Catalunya. Es troba situat al parc natural del Montseny

Itinerari: Trobada a les 10:00 h., esmorzar al restaurant i sortida cap al castell. Un cop finaltizada la visita, dinar al restaurant.

Continuar leyendo

Mag Marconi

Poden quedar les boles d'acer suspeses a l'aire? Poden desapareixer els objecte, per apareixer en altres llocs? Poden els follets reconstruir cartes esmicolades? Pot un mag deslligar-se i tornar-se a lligar si els nusos els fa el públic?

Desprès de veure al MAG MARCONI ningú es tornarà a fer aquestes preguntes.

Entreu amb ell al món de les ilusions!!

Team Coaching

Team Coaching.

Entra un Grup, surt un Equip!!

El Team Coaching permet, mitjançant una jornada lúdica, aprendre des de l'experiència a distingir entre el treball en Grup i el treball en Equip.

Llegir més:

Aula entorn rural Can Bosch de Breda

Aula entorn rural Can Bosch "20% Dte".

Can Bosc, és una masia situada a Breda, és un espai creat per acollir tot tipus de grups en jornades d’un dia, famílies, empreses, celebracions.

Podeu trobar-hi: animals de granja (cavalls, ponis, daines, cabres, conills, cabres, ... ),ofereix activitats d'animació i de descoberta de l'entorn, fer jocs d'orientació, gimcanas, buscar el tresor.

Llegir més:

Orientació a Breda

Orientació

Es divideixen els grup en diferents equips. A cada un d’ells se li donarà un plànol on estaran senyalitzats diferents punts que, amb l’ajuda d’una brúixola, hauran de localitzar.

Llegir més:

Ginkana a Breda

Ginkana

Es reuneix a tots els participants que subdividirem en diferents equips que s’aniran enfrontant a diverses proves. L’objectiu no és buscar la competició entre uns i altres si no el simple fet de la diversió entre companys i poder passar un gran dia.

Llegir més:

Parc Selva aventura

Parc la selva aventura. "2€ Dte"

Contra la rutina... Adrenalina

Els circuits lúdics a dalt dels arbres de gran altura permeten descobrir el bosc de manera inèdita i original. La Selva de l’Aventura brinda més de 60 activitats d’entre les quals destaquen escales i xarxes de cordes que condueixen a plataformes de fins a 15m d’altura, ponts penjants, camins aeris, tunels, grans lianes i moltes tirolines de fins a 140 metres de longitud.

Llegir més: